Van egy
hasznos tipped?

Ha autója a mindene – a kerékszereléstől az autós kameráig

Profi kerékszerelés, olajcsere, éves átvizsgálás, extra felszereltség – ha autója a második otthona biztos, hogy Ön is úton útfélen keresi a megbízható, magas minőségű szolgáltatásokat, termékeket.

Keret Ha autója a mindene – a kerékszereléstől az autós kameráig

Kerékszerelés mesterfokon

Mindegy, hogy defekt, kisebb fizikai sérülés éri autója kerekeit, vagy éppen újra esedékes a szezonális gumicsere, gyors és hatékony segítségre mindenképp szüksége lesz. Tudta, hogy a vadiúj kerekeket öt év után ajánlott évente is megvizsgáltatnia? És azt, hogy 5-10.000 kilométer után érdemes a gumikat átlósan felcserélni az egyenletesebb kopás érdekében? Szakszerű centrírozásra mikor vitte el utoljára az autóját? Ne halogassa tovább, keressen professzionális segítséget a biztonságos közlekedésért!

Használtautó felvásárlás, forgalomból kivonás
Bármennyire is szívéhez nőtt kedvenc autója, eljöhet az a pont az életében, amikor már megválna tőle. Lehet, hogy egy korszerűbb, biztonságosabb modellre cserélne, de az is megeshet, hogy műszakilag már annyira rossz állapotban van a kocsi, hogy nem szeretne a továbbiakban a javíttatására költeni. Ha ez így van, a használtautó felvásárlás az egyik legjobb módja annak, hogy gyorsan, egyszerűen túladjon megunt autóján. Minimális adminisztrációs, gördülékeny ügyintézés, sőt, igény esetén forgalomból kivonás is. Érdeklődjön!

Autós kamera a nagyobb biztonságért

Számtalan előnye van az egyszerűen beüzemelhető, könnyen kezelhető, megbízható autós kameráknak. Baleset esetén a rögzített felvételek alapján gyorsan tisztázhatóak még a legkényesebb vitás ügyek is. Rögtön lehet tudni, ki volt a közúti baleset felelőse. De egyes autós kamera modellek parkolás közben is képesek „megfigyelni” az autót, így a károkozókat gyorsan kézre lehet keríteni, ha visszanézi a felvételeket. Ha még nem tette volna meg, szerezzen be mielőbb egy ilyen okos készüléket is! Törekedjen minőségi termék használatára.

Minőségi Banner akkumulátorok
Banner akkumulátorok nagy választékban, a minőség és a megfizethetőség jegyében. Személyautókhoz, kisteherautókhoz, furgonokhoz is vannak tartós, minőségi Banner akkumulátorok. Hosszú élettartam, megfizethetőség jellemzi ezeket a termékeket. Ha nem tudja, milyen típust válasszon, de esedékes az akkumulátorcsere, érdemes mielőbb szakértői segítséget kérnie. Egy jó akkumulátor hosszú évekig szolgálja majd, így ajánlott áldoznia rá, hogy a pénzéért garantált minőséget kapjon.

Weboldal címe: https://kaptasszerviz.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI AUTÓGUMI, FELNI TIPPEK

Szállítmányozás, fuvarozás, költöztetés – szolgáltatások, amik megkönnyítik a dolgát

Szállítmányozás, fuvarozás, költöztetés – szolgáltatások, amik megkönnyítik a dolgát

Ha Ön fuvarozó, esetleg költöztető céget vezet, egy kiváló műszaki állapotban levő, minőségi használt Iveco teherautóval sokkal jobban ki tudja majd szolgálni ügyfelei igényeit, főleg ha hosszabb távban gondolkozik.

Céges autóbérlés Budapesten

Céges autóbérlés Budapesten

Ma már számtalan autó bérbeadó cég ajánlatai között mazsolázgathatunk az interneten. Nem is csoda, ha nehezen hozzuk meg a döntést, ha választásra kerül a sor! Aggodalomra azonban semmi ok! Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amiket Önnek is érdemes megfogadnia, kamatoztatnia, mielőtt autókölcsönzésre adja fejét. Nézzük, mik ezek!  

Eljött a téli gumi ideje

Eljött a téli gumi ideje

Enyhe időjárással kezdődött a tél, így viszonylag sokáig várhattunk a téli gumi szett beszerzésével. Nem szabad azonban túl sokáig halogatni az útviszonyoknak megfelelő gumik felszerelését.

Itt van minden ritka alkatrész

Itt van minden ritka alkatrész

Tavasszal vettem egy Malagutit a városi cirkáláshoz. Egész jó állapotban volt, nem is volt öreg, de két hónap után meghalt a gyújtáskapcsoló, a jó robogó alkatrész meg ritka, mint a fehér holló.

Gokart pálya Budapest mellett

Gokart pálya Budapest mellett

Az egyik autómániás haveromat vittük ki a születésnapján Mogyoródra, a Hungaroring Kart Center gokart pálya csíkjára.